Молитва за священиків

 

 

ADORAMUS TE DOMINE

 

Ти – присутності Божої знак,

Ти – продовження Сина у світі.

Ти даруєш нам вічності смак,

Відкриваєш нам тайни укриті.

 

Ти – знаряддя любові Отця,

Милосердя Його уділяєш.

Будь же вірним Йому до кінця,

Бог довіривсь тобі –Ти це знаєш.

                        С.Людмила Саганівська

 

 

«Адорація це найважливіший акт віри, покори, любові, жалю прославлення. Акт адорації це акт універсальний, що має в собі всі акти прославлення.»

                                                 Блаж. Гонорат Козьмінський.

«Пресвята Євхаристія є правдивим життям Церкви. Центром життя священика є Євхаристія. Христос позичає священику Своїх рук, язика і через них діє Сам.»

                                                    Блаж. Гонорат Козьмінський.

«Дякую за покликання до священства, від якого хоча і довго зволікав і викручувався, але отримавши його і пізнавши, не проміняв би на всі скарби світу.»

                                                    Блаж. Гонорат Козьмінський.

Сестри зі Згромадження Дочок Найчистішого Серця Марії (Серцянки) – заснованого блаженним о. Гоноратом Козьмінським – капуцином – прагнуть відповісти на потребу молитви за священиків, як вдячність Богу за безцінний ДАР ЄВХАРИСТІЇ та СВЯЩЕНСТВА, і Євхаристійного Конгресу пропонують свою молитовну підтримку утворивши молитовну спільноту ADORAMUS TE DOMINE –щодня жертвуючи годинну адорацію Пресвятих Дарів  за священиків, і в їх намірах.

Всіх священиків, котрі хочуть щоб за них, і в їх намірах Сестри   щоденно молились одну годину перед Пресвятими Дарами – просимо  заповнити анкету на нашому сайті.

 

Заповнити анкету для молитви

 

Священики за котрих молимося